Djoeks

Wie is Djoeke?

MIJN VERHAAL 
Tijdens mijn burn-out liet ik mij ontslaan,
verbouwde ik mijn huis, leefde ik van een minimaal budget, studeerde ik af als levens- en loopbaancoach  en startte ik mijn bedrijf. 

 

HOE DAN?
Stiekem droomde ik al langer van een eigen coachingsbedrijf. 
Het liefst wilde ik elke dag mensen begeleiden in het verwezenlijken van hun droom, alleen was dat niet mogelijk in mijn toenmalige functie. Ik deed niet meer waar mijn vlammetje van ging branden, ging alleen maar harder werken/studeren en had niet door hoe ’toxic’ mijn omgeving kon zijn. Hallo burn-out! Ik was op. Ik wilde niets meer, niets was nog leuk. Met behulp van een psycholoog/coach kwam ik weer in beweging. Ga doen wat je altijd al wilde doen! En dat deed ik. Naast mijn interesses in het brein, positieve psychologie en persoonlijke groei, heb ik naast mijn opleidingen en werkervaringen veel meegemaakt, wat mij maakt tot de persoon van vandaag. 
Ik voel me krachtig, dichtbij mijzelf. Ik heb lef. Ik laat mij niet langer tegenhouden om te groeien naar wie ik ben en wat ik wil. Eindelijk durfde ik de beslissing te maken; ik nam afscheid van mijn job en ging (met volle angst én plezier) vooruit.

–> DJOEKS  IS READY TO GO!

WAAROM DJOEKS?
De combinatie van coaching en uiterlijke verzorging,
dat is wat ik wilde creëren met DJOEKS. 
Werken aan je ‘binnen én buitenkant’. 
Want het één kan niet zonder het ander. 

Mind, body & soul 

DJOEKS IS;
Samen op zoek naar;

Wat maakt dat je deze droom hebt en hoe ga je deze realiseren? 

Samen met jou in de ‘spiegel’ kijken, zodat je écht kijkt en kan zien wie je bent van binnen tot de uitstraling aan de buitenkant.

Spiegelen van woorden, gedrag, houding. Wat maakt jou jou? 

Ontdekken van patronen; wat drijft jou, wat zet jou AAN? Wat belemmert jou? Wat wil je behouden en versterken en wat wil je kwijt of veranderen?

In de spiegel kijken, de positieve dingen kunnen benoemen en positieve gedachtes hebben. Dit ben ik, ik mag er zijn, ik ben trots op wie ik ben. 

ACHTERGROND-INFO

Op mijn 22ste begon ik mijn carrière in het onderwijs, waar ik werkte als docente/coach in het MBO. Daar gaf ik lessen in het kappersvak waaronder praktijk, loopbaancoaching en theorie. Het coachen van studenten vond ik een van de mooiste onderdelen van het vak. 

Ooit begonnen als 16-jarige kapster en dit vak tijdens mijn loopbaan altijd blijven doen in combi met het onderwijs en de coaching. Mensen zich mooi, gezien en gewaardeerd laten voelen als ze in de spiegel naar zichzelf kijken, geeft mij een goed gevoel. 

 

+ Creatief
+ Samen 
+ Luisterend oor
+ Analytisch
+ Spiritueel
+ Niet in kaders denken

DJOEKS quote:
” Humor en lachen is goud,
emoties en kwetsbaarheid tonen ook, YES”!